Om os

Måske overskriften skulle hedde “om mig” for mit navn er Kenneth Buch Jensen og jeg som ejer foldekajakken.dk
Jeg er optaget af- og fascineres af geniale brugsting som fuldt ud lever op til deres formål, men som intet fylder. Mit eventyr startede med webbutikken oppustelige-kajakker.dk som jeg startede for ca. 15 år siden. Jeg er i 2019 blevet autoriseret forhandler af foldekajakkerne fra USA, Oru kayaks.
De 2 produkter klæder hinanden rigtigt godt og lever fuldt ud op til mine kriterier om kajakkerne ikke må fylde mere end en stor sportstaske eller kuffert. På den måde har vi alle mulighed for at få vores egen kajak og sejle hvor det passer os. Da jeg også går op i sikkerhed og kvalitet har jeg valgt at forhandle de absolut bedste produkter indenfor hver deres kategori. Og ja, du kan med garanti finde tilsvarende produkter til en helt anden pris, men tro mig – har været der – du vil fortryde. 

Jeg håber sådan, at du vil finde mine folde- og oppustelige kajakker lige så geniale som jeg oplevede dem første gang. Jeg har nu selv roet i de oppustelige kajakker i 15 år og mine foldekajakker 3 år, og er blevet afhængig. Jeg har altid kajakken liggende i bilen, sådan jeg hurtigt kan komme på vandet, hvis muligheden byder sig.

Mange spørger: hvad kan de holde til, se svaret i videoen nedenfor

Afslutningsvis håber jeg at du har det som jeg havde det første gang jeg skulle have en oppustelig- eller foldekajak – jeg ville prøve den først – og det kan du også hos foldekajakken.dk (hvis du altså bor i Storkøbenhavn) På forsiden finder du vores prøvesejladser, tilmeld dig – det er gratis

God fornøjelse med vores produkter

PS: Vi bliver tit spurgt om vi udlejer vores kajakker, og svaret er nej, MEN vi samarbejder med Flyd og Nyd som udlejer vores kajakker og SUP boards